Wijn en likeur

In samenwerking met Goûts du Berry bieden wij de mogelijkheid een wijn- en gastronomie excursie in het wijngebied van Châteaumeillant te doen.

Je kan kiezen tussen een wijngaardtour van een halve dag of een kaas- en wijntour, inclusief lunch, die de gehele dag in beslag neemt. De excursies worden gegeven door een Engelse gids. Je hoeft je geen zorgen te maken over vervoer, want je wordt bij Domaine Pouzoult opgehaald en weer teruggebracht.

Een tour op maat behoort eveneens tot de mogelijkheden. De kosten hiervan  hangen af van je wensen.

Kosten per excursie

  • De kosten voor de wijn-excursie (halve dag) bedragen € 45,= per persoon
  • De kosten voor de kaas- en wijnexcursie (hele dag) zijn € 115,= per persoon.

Tijdens deze excursies krijg je gelegenheid om wijn te proeven en leer je veel van de streek waar de wijn wordt geproduceerd. Voor beide excursies word je opgehaald en thuisgebracht, dus je hoeft niet zelf te rijden.

Domaine Pouzoult
Domaine Pouzoult

Liqueurs du Berry

Liquers du Berry is een traditionele distilleerderij, opgericht in 2018 in Feusines in het hart van De Berry, een niet toeristisch regio in Frankrijk.

De eigenaresse kan je veel vertellen over het distilleerproces en de verschillende ingrediënten die worden gebruikt. Het bezoek is gratis en de eigenaresse spreekt Nederlands. Bij voorkeur even bellen van tevoren.

Liqueurs de Berry

geniet van een oase van rust en natuurschoon…